Et hundeliv

Jeg er pt tilmeldt et kursus med Mille, "hverdagsaktivering til dig og din hund" og vil med det sige, at det er vigtigt, at vi nogle gange tager den grønne kasket af, og leger lidt. Jeg og mine hunde lære bedste når vi leger. Jeg leger også jagttræning, men der ved jeg hvor det skal ende henne, og hvordan jeg gerne vil have det, men når vi træner "ubrugelige" ting, så skal vi ikke når noget, vi skal ikke opnå noget. Dermed ikke sagt at vi ikke opnår en masse. Vi opnår samarbejde, vi lære timing, hunden lære også altid noget. 

Her er nogle af de "ubrugelige" ting mine hunde kan. Din opgave er nu at tænke på, hvad det mon har lært mine hunde. 


Navnleg fra Milles kursus. 
Sejle på tømmerflåde (det hvad de godt nok ikke prøvet før)


IMG_5949
De kan sejle i båd


De kan løbe ved siden af ATVen. 


De kan gå på stiger, sidde på træpinde, fange krabber (som vi gør i samarbejde) og meget andet mærkeligt. Alt sammen noget, der ikke har det mindste med jagt at gør, eller hvad?

Day træner en stopøvelse
Den eneste ene.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!